Om GKC

Gentlemændenes Kroket Club af 1992, ofte blot refereret til som GKC, er en club for dedikerede kroketspillere i den absolutte elite. GKC er således den absolut førende kroket-club på den internationale GKC-kroketscene. Ikke noget som clubben gør et stort nummer ud af, som fx at gå og blære sig med det, råbe det ud til højre og venstre, eller komme med små drilske hentydninger til de andre kroketorganisationer og deres spillere, der således må se sig henvist til placeringer længere nede af rangstigen. Med den slags er man meget beskeden – så også på det punkt er GKC de bedste! Top nice, så der!

Oprindelse

Som navnet antyder, har clubben eksisteret siden 1992. Ekstremt gamle mennekser, og et par enkelte skilpadearter vil kunne ærindre, at clubben har rejst sig fra asken af en tidligere kroket club af 1990. En club der skulle dø allerede inden sin 1 års fødselsdag.

Sidst i 1980’erne havde Hr. Kern og Hr. EjMedlem taget initiativ til det der skulle blive det første forsøg på en kroketclub af international standard. Det lykkes dog ikke at få samlet den nødvendige tyngde i spillermassen eller den nødvendige opbakning fra det tidligere og nu udelukket medlem Hr. EjMedlem Ved udgangen af 1991 var katastrofen et faktum – der var ikke afholdt det obligatoriske mesterskab i løbet af året -og clubben måtte således erklæres for død!

I 1992 skulle der gøres et nyt forsøg, men her blev Hr. Kern assisteret af hædersmændene Hr. Olsen og Hr. Busse. Denne gang skulle den gamle drøm lykkes; at skabe en Club for det ypperste af den internationale GKC-kroketelite. Fundamentet til en robust club blev nu lagt – en club der skulle vise sig at vokse sig ud over egne vedtægter (således at clubben fx i flere perioder var større end den har tilladt sig selv!). Nå, men clubben kan i dag se tilbage på mere end tre dekader, en historie der strækker sig ind i forrige årtusinder, på den absolutte top af international GKC-kroket og en uafbrudt tourneringsafholdelse siden 1992, formet af mænd med kugler og kølle på det rette sted!

Clubben længe leve!

HURRA, HURRA, HURRA! og så det lange HURRAAAAAAA!